Címkék

Címkék

CimkékA papír és egyes műanyagok (PP, PS) kitűnően egyesítik az értékesítést támogató dekoratív külsővel, környezetünk, Földünk védelmével kapcsolatos elvárásainkat. Komoly előnye az íves, ofszet-technológiával előállított címkéknek, hogy kis és nagy szériákban egyaránt gazdaságosan gyárthatóak, mert költséghatékony a nyomóforma- és gépbeállítási költsége.
A felhasználási helyen alkalmazott ragasztási, formázási vagy fröccsöntési technológiának leginkább megfelelő alapanyag-fajta kiválasztása része annak az előkészítő munkának vagy javaslattételnek, amelyet a formai, grafikai tervezésénél megrendelőink számára elvégzünk. A címkék alakkivágása – stancolás vagy riccelés – többféle célgépen is történhet, de az ekkor alkalmazott technológia kiválasztásánál mindig a vevői elvárásokat (pl.: hibahíd mentesség) vagy a költséghatékonyságot tartjuk szem előtt.

Címkék galéria
Grafikai tervezés és fájladatbank
Minőségirányítás
Környezetvédelem

A jól képzett szakembergárdánk, gyártási tapasztalatunk, a vevőre szabott minőségirányítási rendszerünk, vevőink iránti teljes elkötelezettségünk, rugalmasságunk és kitűnő gépparkunk biztosítják, hogy termékeink ragyogó külcsínnel, kompromisszummentes minőségben és határidőben elkészüljenek.
Gyártógépeink átlagéletkora alacsony és elmondhatjuk, hogy világviszonylatban élenjáró eszközök (Bobst, Heidelberg). A fejlett és „házon belül” rendelkezésre álló gyártástechnológia, a magas fokú termelésszervezés és minőségirányítás, vevőinknek igen jelentős versenyelőnyt biztosítanak.
A termékek összekeveredését vagy a hibás áruforgalmi jelöléseket kizárják az alkalmazott gyártási és minőségirányítási módszereink.
Testreszabott finanszírozási ajánlatainkkal is igyekszünk Megrendelőink piaci sikereit erősíteni.
Első osztályú vevőkkel és élvonalbeli referenciákkal rendelkezünk.

Felületnemesítések

A termékek pozícionálására a piaci szegmensükben, márkaépítésre és hamisítás elleni védelemre is kiváló lehetőséget biztosítanak a különféle felületnemesítési eljárások és ezek kombinációi a címkéken:

  • fényes lakkozás
  • iriodin lakkozás
  • matt lakkozás
  • magasfényű lakkozás
  • matt-fényes UV-formalakkozás
  • nyomtatás laminált fémfólia (Al) bevonatra
  • fémfólia hőpréselés
  • fémfólia hőpréselés hologram mintás fóliával
  • vakdombor nyomtatás
  • „peel-off” lakkozás

Felületnemesítés galéria

A helyesen megválasztott felületnemesítések vagy ezek kombinációi az esztétikai élmény fokozásával képesek hatékonyan hozzájárulni az adott termék eladásainak növekedéséhez.