Kartondobozok,
csomagolóanyagok kartonból

Kartondobozok

Kartondobozok csomagoló anyagok kartonbólNyomtatott, ragasztott fogyasztói csomagolásokat – kartondobozok, hüvelyek, tokok, karton betétek - hazai és export piacokra egyaránt gyártunk. A fő felhasználási területek:

 • iparcikkek
 • gyógyszerek
 • élelmiszerek
 • kozmetikumok

A karton és a papír kitűnően egyesíti az értékesítést támogató dekoratív külsejével, környezetünk, Földünk védelmével kapcsolatos elvárásainkat. Komoly előnye az íves, ofszet- technológiával előállított karton és papír csomagolóanyagoknak, hogy kis és nagy szériákban egyaránt gazdaságosan gyárthatók, mert költséghatékony a nyomóforma- és gépbeállítási költségük.
Az adott csomagolási feladatnak leginkább megfelelő alapanyag-fajta kiválasztása része annak az előkészítő munkának vagy javaslattételnek, amelyet a csomagolóanyag formai, grafikai tervezésénél megrendelőink számára elvégzünk.
Élelmiszerek számára készülő csomagolások esetében törekszünk a lehető legalacsonyabb migrációs érték elérésére. Javaslatokkal és laboratóriumi méréseredményekkel támogatjuk e cél elérését és megtartását.
A termékek összekeveredését, vagy a hibás áruforgalmi jelöléseket kizárják az alkalmazott gyártási és minőségirányítási módszereink.

Kartondobozok galéria
Grafikai tervezés és fájladatbank
Minőségirányítás
Környezetvédelem

A jól képzett szakembergárdánk, gyártási tapasztalatunk, a vevőre szabott minőségirányítási rendszerünk, vevőink iránti teljes elkötelezettségünk, rugalmasságunk és kitűnő gépparkunk biztosítják, hogy termékeink ragyogó külcsínnel, kompromisszummentes minőségben és határidőben elkészüljenek.
Gyártógépeink átlagéletkora alacsony, világviszonylatban élenjáró eszközök (Bobst, Heidelberg, Kohmann, Tünkers). A fejlett és „házon belül” rendelkezésre álló gyártástechnológia, a magas fokú termelésszervezés és minőségirányítás vevőinknek igen jelentős versenyelőnyt biztosítanak.
Testre szabott finanszírozási ajánlatainkkal is igyekszünk megrendelőink piaci sikereit erősíteni.
Első osztályú vevőkkel és élvonalbeli referenciákkal rendelkezünk.

Felületnemesítések

A termékek pozícionálására, márkaépítésre és hamisítás elleni védelemre is kiváló lehetőséget biztosítanak a különféle felületnemesítési eljárások és ezek kombinációi a csomagolóanyagokon:

 • fényes lakkozás
 • iriodin lakkozás
 • matt lakkozás
 • magasfényű lakkozás
 • matt-fényes UV-formalakkozás
 • nyomtatás laminált fémfólia (Al) bevonatra
 • fémfólia hőpréselés
 • fémfólia hőpréselés hologram mintás fóliával
 • vakdombor nyomtatás
 • „peel-off” lakkozás

Felületnemesítés galéria

A helyesen megválasztott felületnemesítések vagy ezek kombinációi, az esztétikai élmény fokozásával képesek hatékonyan hozzájárulni az adott termék eladásainak növekedéséhez.

Bliszter kártyák, bliszter lakkozás

Bliszter csomagoláskor az úgynevezett bliszter kártya a nyomtatást követően egy speciális lakk felületnemesítést kap, amely hő és nyomás hatására hozzáheged hőformázott műanyag fóliákhoz (PE, PET, PLA, PVC). A bliszter kártyák gyártásában nagy tapasztalattal rendelkezünk, és az előállításukon túl készséggel nyújtunk szakmai támogatást problémamegoldáshoz vagy új csomagolás kifejlesztéséhez, bevezetéséhez.
A bliszter kártyák az összes felsorolt felületnemesítéssel és azok kombinációival megrendelhetők.
A bliszter kártyákat különösen szigorú minőségirányítási feltételek mellett állítjuk elő.

Bliszter kártyák galéria

Ablakos, panorámaablakos dobozok

Megmutatja, amit láttatni kell. A technológia során víztiszta műanyag fólia kerül beragasztásra az ablakkivágással ellátott kartonra.
Jellemző formájú, anyagú vagy rendeltetési célú fogyasztói termékek ideális csomagolóanyaga az ablakos doboz. A hatást fokozni a doboz élén is átnyúló ablakkal lehetséges, ekkor a becsomagolt termék szemmel majdnem teljesen vagy teljesen körbejárható. A panorámaablakkal előállított dobozok sok esetben képesek kiváltani az áttetsző műanyagokból készült, kemény falú csomagolóanyagokat.
Az ablakos, panorámaablakos kartondobozok növelik a vásárló bizalmát az „azt kapod, amit látsz” elv érvényesítésével. Élelmiszerrel közvetlenül érintkezhetnek.

Ablakos, panorámaablakos dobozok galéria

A panorámaablakos dobozok víztiszta műanyag ablaka speciális megmunkálást kap a beragasztás előtt, ezáltal tökéletesen illeszkedik a dobozok karton éleihez, rendkívül pontosan kerül a pozíciójába.

Laminált hullámkarton termékek

A hullámosított és az ehhez ragasztott papírréteg(ek) egy különösen erős alapanyagot alkotnak. A felülre, illetve doboz esetében kívülre kerülő réteget előbb ofszet nyomtatással megnyomtatjuk, majd rálamináljuk a másik réteg(ek)re. Az eredmény esztétikus, de mégis nagy teherbírású csomagolóanyag, amely főként relatív nagy tömegű termékek csomagolására alkalmas.
A felső réteg az összes felsorolt felületnemesítéssel és ezek kombinációival előállítható.
Az egyes rétegek – a behordás – optimális paramétereinek meghatározására készséggel teszünk javaslatot.

Laminált hullámkarton termékek galéria

Gyógyszeres dobozok

A gyógyszeripar rendkívül szigorú követelményeinek maradéktalanul megfelelnek termékeink. A fejlett gyártástechnológia, a beszállítói tapasztalat és az igen jól képzett szakembergárda hatékony együttesének köszönhetően az áraink versenyképesek. Az akkurátus minőségirányítás különösen az alábbi gyártási pontokra és folyamatokra fókuszál:

 • alapanyag
 • a jóváhagyott szerszámrajz és grafikai állomány
 • a grafikához rendelt Braille-jelek és vakdombor elemek
 • színhűség
 • Braille-írás magassága
 • ragasztási pontosság
 • jó futtathatóság automata csomagológépen
 • reprezentatív minták
 • gyűjtőzés
 • árukísérő és csomagolási jelölések

Gyógyszeres dobozok galéria

A gyógyszeres dobozokra vonatkozó sztenderd minőségellenőrzési listánk 82 ellenőrzési pontot tartalmaz. Emellett a vevői észrevételeket haladéktalanul beépítjük a rendszerszintű eljárásainkba, és ezek maradéktalan figyelembevételével direkt az adott vevőre szabott eljárási utasításokat képezünk, amelyek a szerződéses kapcsolat és az együttműködés részét képezik.