Logisztika, vevőkiszolgálás

Nagyon jól tudjuk, hogy a termékek kifogástalan minőségű legyártásával még nem érkezünk el a feladataink végéhez.

Paritás

Minden esetben, az ajánlatunkban, javaslatunkban kitérünk az áru átadásának a módjára és helyszínére. A szállítmányozási és belső logisztikai feladatainkat a vevővel megállapodott paritásnak rendeljük alá. Jelenleg az érvényben lévő INCOTERMS® 2010 előírásai szerint dolgozunk. Az árukiszállítások nagyobb részét saját tulajdonú (3500 kg) tehergépkocsikkal végezzük.

Termékvédelem, jelölés

Az általunk legyártott termékeket a szállítási módnak megfelelően becsomagoljuk, raklapra helyezzük. A gyűjtőket, raklapokat az olvasható alfanumerikus feliratokon kívül, a címke összes adatával összhangban vonalkóddal (CODE 128) látjuk el. Természetesen, a gyűjtőcsomagolást, raklapozást és az árujelöléseket a vevő kívánsága szerint készek vagyunk módosítani, akár a kódkészletet is. A vonalkódos jelölés előnye, hogy a cikk vagy cikkek adatai (név, cikkszám, mennyiség, rendelésszám, dátum, gyártó, stb.) a címkékről közvetlenül adatbázisba tölthetők.

Finanszírozás

Köszönhetően stabil pénzügyi hátterünknek és partnereinknek, készek vagyunk testre szabott finanszírozást nyújtani vevőink számára. Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy alapelvünk szerint a termék vagy szolgáltatás árába közvetlenül beépülő gyártmányaink állandó vásárlói számára kifejezetten hosszú halasztott fizetési határidőt teszünk lehetővé.

Just in time beszállítások

Nemcsak rövid beállítási idejű, termelékeny gyártógépeink, de jó szervezettségünk és pontos, valós idejű nyilvántartásunk teszi lehetővé a „just in time” szerződések kifogástalan teljesítését. A just in time beszállításokhoz félkész, vagy késztermék raktárt hozunk létre, megfelelő tartalékolással. A vevői rendelések státuszát és a raktárkészletek valós idejű nyomon követését lehetővé tesszük (dedikált felhasználók számára, online eléréssel).

EOQ-ROP (economic order quantity – reorder point) szolgáltatás

A szolgáltatásunk lényege a vevőnk termeléséhez való maximális igazodás a lehető legrövidebb szállítási határidő elérésével, a legnagyobb szállítási biztonsággal és mindezt költséghatékonyan. Az érintett cikkből raktárkészletre gyártunk egy közösen megállapított mennyiséget (EOQ), majd az egyes lehívásokat ebből teljesítjük. Amint elér ez a készlet egy közösen megállapított alsó szintet (ROP) ezt jelezzük vevőnk felé, vagy külön ez irányú kérés nélkül – amennyiben erre szerződünk – újból feltöltjük a készletet. A vevői rendelések státuszát és a raktárkészletek valós idejű nyomon követhetőségét lehetővé tesszük (dedikált felhasználók számára, online eléréssel).

Minőségirányítás
Környezetvédelem