Kompress Nyomdaipari Kft. - HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Verseny díjazottja

2020. évben immár 37. alkalommal került meghirdetésre a Csomagolási Világszövetség (WPO) által nemzeti rendezvényként elismert HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Versenye.

Ezen eseményről tudni kell, hogy célja a magyar csomagolóipar fejlődésének önzetlen segítése mellett a fejlesztésben közreműködők számára a szakmai elismerés és megbecsülés kifejezése.

Ebben az évben a HUNAGAROPACK a nevezettek részére fogyasztói, valamint gyűjtőcsomagolás, illetve szállítási csomagolás kategóriába tartozó termékek nevezésre adott lehetőséget.

KOMPRESS Kft. idén a kiemelkedően egyedi Soft White Indoor Floodlight Lámpa, fogyasztói kategóriába sorolandó csomagolásával indult a versenyen.

Ezen termékről azt lehet tudni, hogy egy korábbi, kézi csomagolású doboz a vevő és a KOMPRESS tervezőinek közös továbbfejlesztése által egy kiváló automata aljjal a gépi csomagolásra alkalmassá vált. A kialakításának köszönhetően a gyártási folyamat során a kézi munkafolyamatot gépi váltja fel. Csomagológép illeszti a dobozba a lámpát, amelynek minden része jól látható.

A doboz megfelelő kialakítása a partneri igény mellett a vásárlóknak is előnyt biztosít, ugyanis az üzletben a termék kibontása, esetleges roncsolása nélkül könnyedén döntést tudnak hozni arról, hogy megfelelő terméket választottak-e.

A környezettudatosság és az anyagfelhasználás csökkentése is előnyben részesült a termék kialakítása során, ugyanis újrahasznosított GD2 karton került kiválasztásra, műanyag ablak hozzáillesztése nélkül.

Büszkeséggel töltheti el a KOMPRESS Kft-t, amellett, hogy Partnerét és a csomagoláshoz kapcsolódó termék vevőinek is segítséget nyújtott a továbbfejlesztett csomagolással, még a HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Verseny Bírálóbizottsága döntése alapján a fogyasztói csomagolás különdíját is megnyerte.

Célunk a több szempont szerinti folyamatos és tudatos fejlődés!

A KOMPRESS csapata